Welkom bij parfumerie Parfas voor alle exclusieve merken!

Agent Provocateur

Agent Provocateur, het bekende britse lingerie-merk, werd in 1994 geïntroduceerd door Joseph Correde, zoon van Vivienne Westwood, en zijn vrouw Serena Rees.De vrouwen gunnen zichzelf graag een plezier met Agent Provocateur! De lingerie is op en top vrouwelijk en geeft de dames een ware verleidingskracht. De introductie van haar eau de parfum gebeurde in stijl. In 2001 ontving agent provocateur de prestigieuze fifi award voor 'best fragrance'. Laat u verleiden door deze brutale, zinnelijke   geuren in een even bijzondere verpakking. Agent Provocateur is uitgegroeid tot een wereldwijd succes met de opening van nieuwe winkels in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, het Midden-Oosten, Rusland, Hong Kong en Europa.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Agent Provocateur, het bekende britse lingerie-merk, werd in 1994 geïntroduceerd door Joseph Correde, zoon van Vivienne Westwood, en zijn vrouw Serena Rees.

De vrouwen gunnen zichzelf graag een plezier met Agent Provocateur! De lingerie is op en top vrouwelijk en geeft de dames een ware verleidingskracht. De introductie van haar eau de parfum gebeurde in stijl. In 2001 ontving agent provocateur de prestigieuze fifi award voor 'best fragrance'. Laat u verleiden door deze brutale, zinnelijke geuren in een even bijzondere verpakking. Agent Provocateur is uitgegroeid tot een wereldwijd succes met de opening van nieuwe winkels in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, het Midden-Oosten, Rusland, Hong Kong en Europa.