Sun Bum sunscreen

New new new! Zonneproducten Sun Bum

We waren opzoek naar een cool nieuw merk met zonneproducten. Al snel werd duidelijk welk merk het ging zijn! Sun Bum!  Zelf leerde ik Sun Bum kennen in Amerika tijdens het reizen en was ik opslag verliefd op deze toffe producten. Ze voelen super aan, prijs is correct en de flesjes zien er dan nog eens leuk uit. Sun Bum is de beste zonnecrème uit Florida! Wij hebben er voor gezorgd dat jullie nu ook van deze heerlijke producten kunnen genieten! 

Sun Bum heeft een aantal principes die we alleen maar kunnen toejuichen.

-          Ze geven om de planeet.

-          Ze geven om de dieren

-          Ze geven om hun gezin

Ze blijven zoeken naar manieren om de producten te maken zonder dingen die ze kunnen schaden. Trust the Bum- "Vrij-van": UVA / UVB-bescherming, rifvriendelijk / oxybenzonevrij en octinoxaatvrij, dierproefvrij, veganistisch, glutenvrij, originele geur van Sun Bum, zeer waterafstotend.

In 2010 is Sun Bum begonnen met het maken van producten om de vrienden en families tegen de zon te beschermen. Sindsdien zijn ze gegroeid en veel groter geworden, maar we zijn niet veranderd. Het Cocoa Beach-kantoor is een oud strandhuis in Florida. Het Moonlight Beach-kantoor bevindt zich in het hippe stadje Encinitas, Californië. De werknemers spelen veel te veel tafeltennis tijdens werkuren. Ze luisteren naar oude albums. En ze nemen zelf surfpauzes. Ze brengen de honden en kinderen mee naar het werk. Ze willen dat hun leven ertoe doet.

Wat hebben we allemaal in ons gamma :

Cool Down Moisturizing after sun spray

Cool Down Moisturizing After sun lotion

Browning Oil SPF 15

Sunscreen face stick SPF 30

Moisturizing sunscreen lotion SPF 30 of SPF 50

Moisturizing sunscreen spray SPF 30 of SPF 50

Sunscreen lip balm, in verschillende lekkere smaakjes! Zoals bananen smaak voor de liefhebbers.

Een musthave is de “day tripper”. Het is een travelset voor een dagje op verplaatsing in het zonnetje. Er zit een sunscreen lotion SPF 30, een sunscreen lip balm coconut SPF 30 en de Cool Down after sun lotion in

Ook hebben we er voor gekozen enkele haarproducten van Sun Bum in ons gamma te doen. O.a shampoo en conditioner met ingrediënten zoals kokosolie, banaan en zonnebloemzaadolie. Hierdoor waan je je direct ergens op vakantie in het zonnetje op een strand. Fantastische producten!

Nog een leuk weetje : Het aapje op de verpakkingen van Sun Bum heeft een naam: Sonny :) Deze zonneproducten zijn echt een aanrader! Misschien ben jij binnenkort ook eigenaar van een Sun Bum.