Valentijn

Op vrijdag 14 februari is het weer zo ver. VALENTIJN de dag waar de liefde extra in de kijker wordt gezet. 

Plan je graag iets speciaals, leuk of ontspannend samen met je partner of geef je graag een liefdevol cadeautje.
Wij van Parfas Wellfas geven jullie graag enkele tips en ideeën om je geliefde te verrassen op deze liefdevolle dag!


Om een hele dag nog eens aandacht voor elkaar te maken en de dagelijkse sleur te doorbreken, om het verliefde vlindergevoel terug aan te wakkeren, kan je een dag vrij nemen en start de dag met een ontbijt op bed of verras je partner met een cadeaubon van Parfas Wellfas voor een heerlijke ontspannende gelaatsverzorging bij Parfas Wellfas. Die je namelijk die dag al hebt ingepland bij Wellfas voor jullie beide.
Een professionele verzorging op maat bij Wellfas die voor jullie een uur of anderhalf uur volledige ontspanning biedt terwijl de Schoonheidsspecialistes jullie huid optimaal verzorging en verbeteren. Hierna kan uw partner extra genieten wanneer de make-up artisten een romantische dag make-up aanbrengen waardoor ze stralend de dag kan door zweven.


Ondertussen kan u gebruik maken om even rond te kijken in de Parfas Exclusive Parfumerie om het ideale cadeau voor haar te vinden.
Hier onder hebben wij van Parfas Exclusive Parfumerie al enkele toppers opgesomt die ideaal zijn om te geven op deze speciale dag ;

Parfums Voor haar :
Pafum De Marly - Delina
Julliette Has A Gun - Romantina
Creed - Spring Flower
Aqua Di Parma - Rose
Montale - Sweet Flowers
Amouage - Blossom Love
Parfums voor hem :
Creed - Aventus
Parfum De Marley - Layton
Aqua Di Parma - Colonia Club
Montale - Bois Fruité
Amouage - Reflection

TIP van de dag : Ontdek zeker ook het bad gamma van je parfum, super leuk en aangenaam om Nog langer van je parfum te kunnen genieten!
Zomaar, een extraatje, omdat jullie het verdienen. Leuk toch ;-D