De nieuwste hype waar iedereen over praat.

De nieuwste hype waar iedereen over praat is een mooie éclat of een GLOW op je huid. Maar hoe verkrijg je dit nu juist?

 

Wij van Parfas Wellfas geven jou de oplossing. Alles begint met een goede voorbereiding. Het is zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen.

Je kan dit in ons Wellfas instituut laten doen onder vorm van een zalig, ontspannende gelaatsverzorging.

 

De hydra peel van guinot is een super aangename behandeling die onmiddellijk resultaat geeft! Deze behandeling bij Wellfas kan op een uurtje uitgevoerd worden voor als je niet veel tijd hebt maar wel optimaal resultaat wenst. Kom je graag voor optimaal resultaat maar ook voor pure verwennerij, jouw momentje ME-TIME?! Dan plan je in jouw agenda best een uur en half tijd in.

 

Wat mag je verwachten van de hydra peel behandeling van guinot bij Wellfas schoonheidsinstituut?

Eerst gaan we de huid démaquilleren gevolgd door een goede reiniging.

Niet alleen voor de dode huidcellen los te maken en te verwijderen, maken we gebruiken van een gelpeeling op basis fruitzuren, ook fijne lijntjes en open poriën worden verfijnt/vermindert. Door een peeling op basis van fruitzuren te gebruiken laat je de teint van de huid weer helemaal stralen. Door een ontspannende massage van gelaat en decolleté raakt u in een roes (beauty nap). Tijdens uw beauty nap geniet u van het aangename peel-off masker, dat je huid een hydratatie boost geeft.

Om dit stralend resultaat langer te houden eindigen we de verzorging met het bioxigene serum en crème. Deze zijn ook ideaal voor thuis gebruik om het effect te verlengen.

Ben je benieuwd naar het resultaat deze behandeling op jouw huid? Boek dan snel jouw me-time moment in bij Wellfas schoonheidsinstituut!