De voordelen van losse minerale poeder foundation van Youngblood.

De voordelen van losse minerale poeder foundation van Youngblood.

Een foundation is je ideale hulpmiddel voor een egale, frisse huid.

Onze voorkeur bij Parfas Wellfas gaat uit naar de losse minerale poeder foundation van YOUNG BLOOD. Super makkelijk in gebruik en handig om bij te werken.

In de ochtend kan je de foundation aanbrengen voor een zachte dag make-up. Wanneer je ’s avonds gaat uiteten of naar een feestje moet kan je snel en makkelijk bijwerken over je dag make-up met een kwast/poederborstel om zo een dekkendere teint te creëren voor je ideale feestlook.

Om een losse minerale poeder foundation van youngblood makkelijk en snel aan te brengen, kan je gebruik maken van een handig, compact kabuki borsteltje of een grote dikke poederborstel.

Je neemt je poederdoos en draait die 1 x om, je neemt vervolgens het dekseltje eraf en dept je penseel in de poeder, zodat je poeder opneemt. Vervolgens plaats je de kwast of borstel op je gelaat, met cirkelvormige bewegingen ga je over heel je gelaat. Zo verkrijg je een egale teint, door de cirkelvormige bewegingen wordt de poeder overal op je gelaat gelijkmatig verdeelt en voorkom je vlekken. Ze bestaan in verschillend tinten geschikt voor ieder huidtype en kleur.

  

Een extra voordeel met een losse minerale poeder foundation van youngblood, kan je zelf kiezen hoe transparant en dekkend je je foundation aanbrengt!

Het is dus DE ideale make-up dat je huid niet afsluit waardoor de minerale poeder foundation je huid laat ademen. Zelfs na een gelaatsverzorging kan je gebruik maken van deze makkelijke losse minerale poeder foundation van youngblood. Dus 100% mineraal, natuurlijk, huid- en milieu vriendelijk.

Een vlekkeloos, fris, egale uitstraling verzekerd!

Hieronder vind u een mooie resultaat van een voor en na foto met losse minerale poeder foundation van youngblood, te verkrijgen bij Parfas Wellfas exclusieve parfumerie .