Ego Stratis

Nieuwste creatie van Juliette Has A Gun

We zijn blij met de nieuwste parfum van Juliette Has A Gun: Ego Stratis! Een hele fijne eau de parfum, zacht en heel toegankelijk voor iedereen. Als je graag een parfum cadeau geeft zou Ego Stratis ideaal zijn net omdat deze geur zo toegankelijk is en niet te complex.

Een verfrissende en energieke cocktail met citrus noten met mandarijn, bergamot, citroen en musk. Een eigentijdse compositie, bijna unisex, zeer uniek voor een geur gewijd aan vrouwen.

De visie van Juliette Has A gun :

"Ik ben niet één en eenvoudig, maar ik ben complex en velen", zei Virginia Woolf. Om de facetten van de vrouw te verkennen, om haar mysterie te ontdekken. Dit is waar Juliette voor staat. Ontcijfer voor elk parfum een ​​mysterie. Hier komen al haar facetten samen. De noten van bergamot, mandarijn en citroen van de romantische vrouw worden vermengd met haar jongensachtige mariene kant, geassocieerd met neroli en bosbes. Haar fatale aspect wordt onthuld op de achtergrond, waar ceder, musk en ambroxan haar ondefinieerbaar maken... Deze moderne interpretatie van eau de cologne, die de lijnen vervaagt, haar tegenstellingen benadrukt, is een ode aan de vloeibaarheid van genres - een uitnodiging om met je ego te spelen en zijn vele facetten.

Wil je graag alle geuren van Juliette Has A Gun ontdekken kom tot in Brasschaat waar onze winkel Parfas gevestigd is. Daar laten we je alle geuren met plezier ruiken.