JULIETTE HAS A GUN Parfums

 

Als wij van Parfas de naam van de beroemde couturier Nina Ricci zeggen dan gaat er misschien een lichtje branden. Haar achterkleinzoon Romano Ricci, is het brein achter JULIETTE HAS A GUN parfums.

  

Het doel van de parfums van Juliette has a gun is overal vrouwelijke sporen achter te laten. Wat wil dit nu juist zeggen ; de moderne vrouw de dag van vandaag heeft een sterk karakter maar zoekt tegelijk ook romantiek en vrijheid. Het aanbod van de geuren van Juliette has a gun zijn gedurfd, dynamisch en poëtisch. Bij Parfas exclusieve parfumerie kan je de geuren van Juliette has a gun komen ontdekken. 

Juliette has a gun parfum is de vrouw haar verleidingswapen. Maar welke parfum is  wanneer juist geschikt? Wij van Parfas exclusieve parfumerie zetten het even op een rijtje voor u.

 

Gentlewoman maakt een echt statement voor de vastberaden zakenvrouw.

Tijdens de zomer nemen Sunny side up, vanilla vibes, Moscow Mule je mee op vakantie.

 

Voor een diner bij kaarslicht zijn Miss charming, lady vengeance, lady vengeance extreme en mmm je ideale partner.

 

Wanneer de dagen donkerder en kouder worden of je gaat een avondje stappen zijn mad madam, midnight oud, anyway en another oud jouw beste vriend.

 

Wij van Parfas raden aan om onder jouw favoriete parfum not a perfume of superdose eerst aan te brengen en daarover jouw favoriete parfum te verstuiven, voor het optimale langhoudende effect van Juliette has a gun parfum te garanderen.

 Je kan ze allemaal ontdekken in een leuke discovery kit (ook ideaal om te geven als geschenk!), verkrijgbaar bij Parfas exclusieve parfumerie.