Montale

Kennen jullie de parfums van Montale al?

Graag nemen wij van Parfas jullie mee op reis naar het Oosten en het Arabish schiereiland met hun betoverende geschiedenis.

Montale parfums kenmerken zich door hun ingrediënten, zoals kostbare houtsoorten van over de hele wereld. Wierook, balsem, amber, aoud, rozen en duizend andere prachtige ingrediënten werden voor montale parfums gekozen.

Of je nu houd van zachte frisse geuren of zoete bloemige of net weer warm en kruidig, de Montale parfums hebben het allemaal. Pierre Montale heeft al meer dan honderd tijdloze geuren gecomponeerd. Deze parfums zijn te vinden bij ons Parfas exclusieve parfumerie.

De geuren van de Montale collectie weerspiegelen een goede 30 jaar ervaring van Pierre Montale als internationaal geaccepteerde parfumeur. Een lange tijd werkte hij in Saoedi-Arabië waar hij parfums creëerde voor de Koninklijke familie en na zijn terugkeer creëerde hij een collectie, die wordt gekenmerkt door zijn liefde voor het oosten en zijn fascinerend verhaal. De Montale Parfums worden ook wel eens zalven van geluk of liefdesdrankjes genoemd.