Musc Invisible Eau de parfum Juliette Has A Gun

Weer een nieuwe topper van Juliette Has A Gun!

 

Musc Invisible Eau de parfum Juliette Has A Gun

Een luchtige geur die zo comfortabel en no-nonsense is als je favoriete oude spijkerbroek… zowel geschikt voor het werk als voor een informele date. Een dromerige en nostalgische geur van comfortabele noten, liggend op een zijdezachte basis van romige muskus.

Topnoten: Jasmine Absoluut. Hartnoten: Katoenen bloem. Basisnoten: Witte muskus.

Wat wij van Parfas vinden van Musc Invisible Eau de parfum Juliette Has A Gun: musk parfum waar de witte bloemetjes zachtjes doorkomen. Wilt u een subtiele zachte poeder parfum ? Dan is Musc Invisible een absolute aanrader!

 

Leuk weetje : De parfumeur Romano Ricci baseerde elk parfum op een andere vrouw.

Juliette has a gun parfum is de vrouw haar verleidingswapen. Maar welke parfum is wanneer juist geschikt? Wij van Parfas exclusieve parfumerie zetten het even op een rijtje voor u.

Gentlewoman maakt een echt statement voor de vastberaden zakenvrouw.

Tijdens de zomer nemen Sunny side up, vanilla vibes, Moscow Mule je mee op vakantie.

Voor een diner bij kaarslicht zijn Miss charming, lady vengeance, lady vengeance extreme en mmm je ideale partner.

Wanneer de dagen donkerder en kouder worden of je gaat een avondje stappen zijn mad madam, midnight oud, anyway en another oud jouw beste vriend.

Wij van Parfas raden aan om onder jouw favoriete parfum not a perfume of superdose eerst aan te brengen en daarover jouw favoriete parfum te verstuiven, voor het optimale langhoudende effect van Juliette has a gun parfum te garanderen.

TIP: Je kan ze allemaal ontdekken in een leuke discovery kit (ook ideaal om te geven als geschenk!), verkrijgbaar bij Parfas exclusieve parfumerie.