Nieuwe creatie van Goldfield and Banks: Sunset Hour

Nieuwe creatie van Goldfield and Banks: Sunset Hour

Goldfield & Banks verkent nieuwe terreinen met Sunset Hour, een pittig bloemig-houtachtig parfum met tropische bloemen die contrasteren met luxueus aanvoelend hout en goudkleurige gourmand noten. Sunset Hour is een interpretatie van de beroemde pastelkleurige zonsondergang van Broome.

Plezier en frivool vanaf het begin, Sunset Hour opent met een fris akkoord van peer, mandarijn en woestijnperzik en rabarber met een kenmerkend zoutkorst, zonovergoten huidgevoel. De rijke witte bloemigheid van jasmijn met groene mango, gember en kokosroom, die door het hart loopt, versterkt het tropische exotisme van de woestijnperzik, terwijl roze peper de scherpte van dit centrale ingrediënt scherper maakt. Al die tijd biedt Australisch sandelhout een gekruide-groen-houtachtige ondertoon. Terwijl de kokosnoot en woestijnperzik zorgen voor fruitigheid.

Terwijl een brandende zon in de Indische Oceaan zakt, doordringt de geur van geurig inheems fruit de smachtende avondbries. Een hemelse cocktail van citrus en kruidige lekkernijen wacht op u, die plaats maakt voor een heerlijk gastronomisch en sensueel bloemenhart. Het lekkerst bij zonsondergang!

Wij vinden Sunset Hour een kruidige parfum waarbij je direct het zonnetje inbeeld en vrolijk van wordt. Toppertje voor de lente/ zomer!