Eight & Bob | Champs de Provence

Vanaf € 70,00
Eight & Bob

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Elke lente ging Albert Fouquet naar de franse riviera om zijn vrienden te bezoeken, waar hij alle geuren van de Provence zo apprecieerde dat hij deze geur maakte!

Topnoten: Bergamot, Sinaasappel en Peer
Hartnoten: Jasmijn, Roos en Oranjebloesem
Basisnoten: Muskus, Mateplant en Ambroxan.

Wat Parfas vindt van Champs de Provence: Heerlijke lente geur, mix van bloemig en kruidige ingrediënten.

Een stukje geschiedenis:

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob, zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben. Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera ontmoet Albert Fouquet een jonge Americaanse student op een soirée, die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar laterpresident van de United States of America ging worden. JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks". De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob". De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

De verschillende geuren van Eight&Bob kan u in Parfas verkrijgen.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. C30H_champs_de_provence
Merk Eight & Bob
Geurfamilie Florale (bloemig)
Geslacht Unisex
Product type Eau de parfum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eight & Bob | Champs de Provence
Uw waardering