Welkom bij parfumerie Parfas voor alle exclusieve merken!

Comptoir Sud Pacifique

Compoir sud pacifique

 

Comptoir Sud Pacifique werd in 1975 geboren uit de passie voor het kleurrijke en geparfumeerde universum van de Zuiderse eilanden. Verlokt door de heerlijkheden uit verre streken, ontwikkelden de oprichters een productengamma dat, door zijn geuren, kleuren en componenten, Naar het Paradijs smaakt. Geïnspireerd door de Zuiderse zeeën en door “het gele goud van de orchideeën”, is Comptoir Sud Pacifique de onbetwiste vaandeldrager geworden van de vanillegeuren en andere vakantieherinneringen.

Lees verder…

Comptoir Sud Pacifique nodigt uit tot reizen, staat synoniem voor ontspanning, exotisme en zon. Als een lokroep tot ontheemding en elegantie, zowel ‘s zomers als ‘s winters,maken de creaties van Comptoir Sud Pacifique de zon gedwee en het leven mooier…

Herkenbaar door hun verpakkingen in de diepblauwe kleur van de Zuidzee, exploreren deze parfums alle geuren van de wereld.

De vroegste editie is gecreëerd in 1975 en de meest recente zijn van het jaar 2013. Comptoir Sud Pacifique geuren zijn ontworpen in samenwerking met parfumeurs Daniel Moliere, Jacques Lions, Sidonie Lancesseur, Violaine Collas, Henri Bergia en Emmanuelle Juilliard.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)