Eight & Bob | Discovery set 6 x 2ml

€ 25,00
Eight & Bob

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Leuke sample box met de 6 geuren van Eight&Bob om uit te testen. Elke staal is 20 ml.

The Original
Egypt
Cap D' Antibes
Mémoires De Mustique
Nuit de Megève
Champs De Provence

Ook in Parfas te verkrijgen: Eight&Bob 100ml eau de parfum. The Original Eight&Bob heeft ook een after shave, douchegel en deospray.

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob, zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben.

Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera, daar ontmoet Albert Fouquet een jonge Amerikaanse student op een soirée,
die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar later president van de United States of America ging worden.

JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks"

De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob".De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. 8437018063383
Merk Eight & Bob
Geurfamilie Ambrée (oosters), Boisée ( houtig), Chypre (fantasie geur), Fougère (varen), Hesperidée (citrus)
Geslacht Unisex
Product type Eau de parfum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eight & Bob | Discovery set 6 x 2ml
Uw waardering