Egypt

€ 150,00

Levering in heel Europa

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Egypt van Eight&Bob 30 ml

Albert ging op bezoek bij een vriend in Egypte en leerde daar bloemen en geuren kennen die hij nooit eerder zag en rook. Zo heeft hij in Egypte de geur Egypt gemaakt voor zijn prive collectie die nu dus ook te koop is bij Parfas!

Lavender, Moss, Lemon
Cardemom, Nutmeg
Sandalwood, Leather, Patchouli

Wat Parfas vindt van Egypt: heerlijke warme kruidige parfum met een vleugje leder, ideaal voor de herfst/ winter.

Een stukje geschiedenis:

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob, zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben. Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera ontmoet Albert Fouquet een jonge Americaanse student op een soirée, die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar laterpresident van de United States of America ging worden. JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks". De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob". De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

De verschillende geuren van Eight&Bob kan u in Parfas verkrijgen.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. 8436037791185
Merk Eight & Bob
Inhoud 100 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Egypt
Uw waardering