Mr. & Mrs. Tannie | Exfoliating Mitt

€ 9,00
Mr. & Mrs. Tannie

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Mr. and Mrs. Tannie | Voor de instant bruine vakantiekleur
De perfecte voorbereiding bereik je met deze Exfoliating Mitt van Mr & Mrs Tannie. Gebruik de mitt in combinatie met de shower gel en je bent klaar om je zelf bruiner aan te brengen

De ultieme voorbereiding op je zelf bruiner bereik je met de Mr & Mrs Tannie Exfoliating Mitt! Deze exfoliërende handschoen is ontworpen om dode huidcellen van de huid te verwijderen. Het zorgt voor een gladde en zachte huid die klaar is voor een laagje zelf bruiner.

De Exfoliating Mitt gebruik je in combinatie met de Exfoliating Shower Gel.
Breng de gel aan over je lichaam, laat deze 2 minuten intrekken en ga daarna je lichaam scrubben met de Exfoliating Mitt.

Advies: spoel de handschoen regelmatig met warm water en zeep. Laat het op natuurlijke wijze drogen en stop het niet in de wasmachine.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen.

Indien u vragen heeft over bepaalde producten , dan helpen we u graag verder in onze winkel Parfas in Brasschaat, per telefoon 03/297.66.16 of per mail info@parfas.be
Meer informatie
Art.nr. 7350016785303
Merk Mr. & Mrs. Tannie
Inhoud 1
Textuur Handschoen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mr. & Mrs. Tannie | Exfoliating Mitt
Uw waardering