Amouage | Gold Man

Informeer mij wanneer dit product op voorraad is

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Met Gold Man, laat Amouage zien dat de zachtere aanraking soms sexier is. In plaats van te bombarderen met onze typische kenmerken van een macho geur, Gold Man verleidt zachtjes met zijn mix van diepe, donkere jasmijn, iris en roos, geaard door civet, amber, muskus, en Oman’s gevierde zilveren wierook. Een vleugje patchouli en eikenmos doet denken aan de klassieke chypres van de jaren 1930. Het algemene gevoel van Gold man is dat van luxe en mysterie, zoals het zien van een snel rijdende Aston Martin op een warme avond op een weg boven de oceaan. De man die Gold draagt is zelfverzekerd en verfijnd en hoeft niet te pronken met zijn mannelijkheid. We sluiten Gold ook niet uit voor een bepaald type van femme fatale.

Amouage staat voor pure luxe en kwaliteit. In 1983 is Amouage gecreërd op aanvraag van het Sultanaat van Oman om de traditie van  Omaanse parfums, gekend sinds de tijden van de farao’s, opnieuw verder te zetten. Voor deze parfums werden kosten nog moeite bespaard.

In Parfas hebben we ook nog de Gold Amouage voor vrouwen in ons assortiment.

Top: Rotsroos, Lelietje-van-dalen, Zilverhars
Hart: Mirre, Orris, Jasmijn
Basis: Amber, Musk van de civetkat, Musk, Sandelhout,  Cederhout, Patchouli, Eikenmos

Wat wij van Parfas vinden van deze geur:  In het begin is de Gold zeer bloemig maar naar het einde toe wordt dit een warme poederachtige parfum.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. C02B_gold_man
Merk Amouage
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amouage | Gold Man
Uw waardering