Parfums de Marly | Kalan

Vanaf € 210,00

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Kalan is intens en subtiel tegelijk. Kalan verrast met een sprankelende opening, een combinatie van zwarte peper en kruiden met frisse tonen van bloedsinaasappel.In het hart van de geur vind je oranjebloesem en lavendel, terwijl het heerlijk evolueert in wit sandelhout, mos en kostbaar hout. Het akkoord tussen lavendel en oranjebloesem is zeer aanwezig, wat je doet denken aan de Franse koninklijke formele tuinen.

Parfums de Marly is geïnspireerd op de eeuw waarin het hoogtepunt van Franse elegantie werd gevierd: de 18e eeuw, het bewind van parfum. Het creatieve Parfums De Marly drukt een verfijnde en eigentijdse levensstijl uit, maar wel in lijn met de codes en het erfgoed van het koninklijk hof van Frankrijk in de 18e eeuw. Elke essentie heeft zijn eigen persoonlijke reukervaring, die een spoor van Franse elegantie achterlaat.

Ontdek in Parfas de volledige collectie van Parfums de Marly.

Wat wij van Parfas vinden van Kalan: Heerlijke unieke parfum. De parfum opent zeer kruidig dit wordt iets zachter naar het einde toe. Top geur!

Topnoten: bloedsinaasappel, zwarte peper, kruiden
Hartnoten: lavendel, oranjebloesem
Basisnoten: wit sandelhout, mos, houttonen, barnsteen, geroosterde tonkaboon

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. C68G_kalan
Merk Parfums de Marly
Product type Eau de parfum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Parfums de Marly | Kalan
Uw waardering