Wenkbrauwen

per page

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Make up voor de wenkbrauwen zoals wenkbrauw potlood, wenkbrauw poeder of andere cosmetica koop je bij Parfas.be

Bij Parfas.be verkopen we make up van het Amerikaanse merk Youngblood dat gespecialiseerd is in minerale make up zelfs voor de meest gevoelige huidjes!

In make up voor de ogen hebben we veel keuze zoals oogschaduw, oogpotloden, eyeliners, wenkbrauwpotloden, wenkbrauw poeders, wenkbrauw wax en natuurlijk mascara's.

Als je een volledige make up aanbrengt dat start je eerst met je primer, concealer en foundation.
Wil je enkel make up op de ogen aanbrengen? dat kan natuurlijk ook!
Je kan dan beginnen met een oogprimer. Deze gaat ervoor zorgen dat ze oogmake-up mooi en lang blijft zitten.
Vervolgens kies je een mooie oogschaduw uit. Deze kan je het beste aanbrengen met een daarvoor speciaal bedoeld penseel.
Dan kan je kiezen voor een intensere blik met een oogpotlood of een eyeliner. Maar vergeet ook zeker de wenkbrauwen niet! Deze worden ook wel "kapstok van het gezicht" genoemd.

In Youngblood is er de keuze tussen:
De "Brow sculpting pencil" dit potlood met een hele fijne, intrekbare top om gemakkelijk ontbrekende haartjes in te vullen en de vorm van de wenkbrauw aan te passen, moet echt iedereen in huis hebben. Het is super handig in gebruik!

De "Brow wax" is licht getinte wax waarmee wenkbrauwen in model worden gebracht en waarmee de kleur van de wenkbrauwen wordt versterkt.

De "Brow artiste kit" deze set is compleet met pincet, 2 kleuren wenkbrauw poeder, wenkbrauw wax en borsteltje!

Make up online kopen doe je bij Parfas.be
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat, maak gerust een afspraak met ons zodat we de perfect make up aan kunnen brengen.