Bad & douche

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer over

Bad & douche

Badproducten en doucheproducten speciaal voor mannen, bij Parfas hebben we erg veel keuze! Heeft u graag de bijpassende douchegel van uw lievelingsgeur? Dat kan, Amouage, Creed en Acqua di Parma hebben van de meeste geuren bijpassende badproducten of doucheproducten. Maar ook voor na het douchen heeft Parfas een ruime keuze aan lichaamsverzorging.

Creed heeft naast zijn heerlijke geuren ook nog doucheproducten zoals; zeep en douchegel.

Amouage heeft net als Creed ook een heel gamma badproducten en doucheproducten, Acqua Di Parma volgt mee!

Natuurlijk voor die dat liever iets neutraals gebruikt heeft Parfas ook een oplossing. Deze oplossing hebben we gevonden in bijvoorbeeld Noble Isle, een Brits merk, vrij van parabenen. Alles wat ze gebruiken in dit merk en hun doucheproducten komt uit England of Schotland. Zo heb je Sea of green dat gebaseerd is op een speciaal soort zeewier en Whiskey and water dat……. Jawel, op whiskey is gebaseerd! Een heel fijn merk met zeer veel verschillende geuren, op natuurlijke basis.

Ook hebben we in de merken Guinot en Pure Altitude nog verschillende badproducten en doucheproducten. Denk bijvoorbeeld ook aan een goede lichaamsscrub, want dat mag u zeker 1 tot 2 keer per week gebruiken en meestal vergeet men dit. Ook kunt u voor in uw bad een douchegel gebruiken en kan dat ook voor een heerlijk bad zorgen. 

Badproducten en doucheproducten kopen doet u bij Parfas, uw online niche parfumerie.

Komt u liever langs in onze winkel? Dan kunt u ons altijd een bezoekje brengen, Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248,  2930 Brasschaat België.