Ogen

per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Wat heel veel mannen niet beseffen is dat de dunne huid rond de ogen sneller veroudert dan op ieder ander gedeelte van het gezicht. Het gebied rond de ogen krijgt hierdoor een vele oudere uitstraling dan de rest van het gezicht! Dat komt omdat de huid hier een lagere bloeddoorstroming en zwakkere celstofwisseling heeft. Een speciale oogcrème kan dit aanpakken. Bij Parfas bent u aan het juiste adres!

Wij maken in ons Parfas assortiment onderscheidt tussen oogcrèmes en ooggels. Een oogcrème is voller van textuur en gaat meestal meer voeden en op de veroudering van de huid werken.

Ooggels daarentegen zijn goed om wallen, gezwollen ogen en donkere kringen tegen te gaan. In Parfas vindt u oogcrèmes van merken zoals Guinot en Evidens De Beauté. Geen idee welke oogcrème dat u moet kiezen? Vraag raadt aan onze Parfas medewerkers!

Hoe gebruik je een oogcrème? Deze vraag krijgen we vaak in Parfas. Gebruik geen gewone dagcrème rondom je ogen. De stoffen in deze crème zijn namelijk te werkzaam ze kunnen allergische reacties veroorzaken. De huid rondom je ogen is flinterdun. Maak bij het aanbrengen altijd een licht kloppende beweging. Breng jou oogcrème aan van binnenooghoek naar buitenooghoek. Het beste is dat je een oogcrème van hetzelfde merk als je dagcrème neemt. De werkzame stoffen in allebei de crèmes vullen elkaar dan aan.