Koh | Nail Hardener Bamboo

€ 23,00
Koh

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

De top van de nagel is kwetsbaar waardoor scheuren en haakjes kunnen ontstaan die de nagel ontsieren. 
De laboranten van KOH Cosmetics hebben hun inzicht in hand- en nagelverzorging aangewend bij de ontwikkeling van een natuurlijke nagelverharder, op basis van Bamboe Extracten. 

KOH heeft vele jaren onderzoek gedaan in Japan en ontdekte dat Bamboe bijdraagt aan vrijwel elk aspect van het Japanse leven. Van architectuur (Bamboe Tempels) tot eeuwenoude rituelen. De Bamboeplant heeft deze prominente rol in de Japanse cultuur vanwege haar krachtige eigenschappen. Het Japanse geloof Shintoïsme is gebaseerd op oude mythologische verhalen en stelt de relatie van de mens met de natuur centraal. In hun mythen staat de Bamboeplant symbool voor de karaktereigenschappen weerstand, vastberadenheid en flexibiliteit. 

Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Breng de eerste dag één laagje Nail Hardener Bamboo aan, waarover u op de tweede dag nog een laagje aanbrengt. Verwijder op de derde dag beide lagen met Purifying Polish Remover en breng vervolgens direct een nieuwe laag aan. Deze handelingen in een kuur van 16 dagen herhalen. 
Na de kuur kunt u Nail Hardener Bamboo als gewone nagellak of Base Coat gebruiken, om de versteviging van de nagels te onderhouden.

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Isobutyl Acetate,
Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, Bambusa Vulgaris Extract, Benzophenone-1, Citric Acid, Acetyl Methionine, N-acetyl-L-Cysteine, Citral, CI 77891
Meer informatie
Art.nr. 8711661220066
Merk Koh
Inhoud 10 ml
Afwerking Naturel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koh | Nail Hardener Bamboo
Uw waardering