Creed Parfum kopen

 

UPDATE: De nieuwe exclusieve producten van Creed zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Parfas!


Als u op zoek bent naar een uniek parfum met een grootse geschiedenis, dan is een Creed Parfum iets voor u. De methode om een Creed Parfum te maken wordt al sinds 1760 overgegeven van vader op zoon. Elk Creed Parfum wordt nog steeds gecreëerd volgens een klassieke infusie methode. Het zijn luxueuze parfums, die de verwachtingen ook waar maken. 
 
Creed Parfum
 

Ongeëvenaarde parfums

Elk Creed Parfum wordt vervaardigd met geuren van grote kwaliteit. Olivier Creed, de huidige meester parfumeur, reist samen met zijn zoon, Erwin Creed, de wereld rond om de puurste elementen uit te zoeken om hun parfums te vervaardigen. De infusie methode, die door de moderne industrie niet meer gebruikt wordt omdat ze tijdintensief is, zorgt ervoor dat Olivier en Erwin Creed er in slagen om de originaliteit te behouden van hun tijdloze parfums. Dankzij de unieke methode die de familie Creed van generatie op generatie verfijnd heeft, hebben zij een nalatenschap van ongeëvenaarde Creed Parfums. Enkele van de hedendaagse Creed Parfums zijn: Original Vetiver, Love in White en Fleurs de Gardenia. Dit zijn stuk voor stuk klasse parfums. Een Creed Parfum word vervaardigd met natuurlijke stoffen en niet zoals tegenwoordig vaak het geval is, met synthetisch geproduceerde stoffen.
 

van exclusief naar meer toegankelijk

Vroeger werd een Creed parfum enkel op bestelling gemaakt en deze parfums werden gedragen door verschillende grootheden doorheen de geschiedenis. Onder de hedendaagse sterren zijn er ook veel liefhebbers van een Creed Parfum. Denkt u maar aan President John F. Kennedy, Winston Churchill, Angelina Jolie of Elton John. Tegenwoordig wordt een Creed Parfum niet meer alleen op bestelling gemaakt. Dit is pas vrij recent in de geschiedenis van het Creed Parfum veranderd. Tot 1970 werden de parfums enkel op bestelling gemaakt en waren het dus echt exclusieve producten. Sinds de jaren zeventig zijn ze wel toegankelijker voor het grote publiek. U kunt dus zelf een uniek Creed Parfum uitkiezen dat bij u past. 
 

Overige Creed producten

Het merk Creed vervaardigt niet enkel Creed Parfums, maar heeft ook andere producten in hun aanbod. Voor de algemene verzorging zijn er verschillende soorten zeep, bad- en douche gels, deodoranten, bodylotion en geparfumeerde oliën. Specifiek voor de heren bestaat het aanbod naast Creed Parfums uit scheerzeep en after shave. Zelfs als u dus minder houdt van parfums, kan u in het aanbod van Creed een luxeproduct terugvinden dat bij u past. Laat u verleiden door deze unieke producten, die nog vervaardigd zijn uit natuurlijke grondstoffen.