Amouage parfum kopen

Zoekt u een onderscheidende, originele parfum waarvan de geur u de hele dag omgeeft, denkt u dan eens aan het oosterse parfum, Amouage. De exclusieve amouage parfum kopen kan eenvoudig, veilig en snel in de webshop van Parfas!
 

De geschiedenis van het merk Amouage

Het merk Amouage is zo'n 30 jaar geleden opgericht door een Omaanse zakenman. Hij was hierbij geinspireerd door de Sultan van Oman.Deze had een droom om de grote Arabische kunst van de parfumerie in de regio nieuw leven in te blazen. De Omaanse zakenman die de Amouage parfum liet ontwikkelen, werd hierbij geholpen door de Franse Guy Robert. Deze man heeft gezorgd voor het grote succes van de Amouage parfum. Iedere geur van deze parfumlijn is door hem ontwikkeld. De Arabische naam Amouage betekent golven van liefde.
 
Amouage Parfum Kopen

 

Geur

De geur van Amouage parfum blijft u de hele dag bij. Er zijn parfumsoorten die u goed ruikt wanneer u ze heeft opgedaan en waarbij u na een aantal uren niet veel meer ruikt van de geur. Dit is zeker niet het geval bij Amouage parfum. De reden waarom de geur zo lang aanwezig blijft op de huid, is het hoge gehalte sillage dat aanwezig is in deze parfum. De geur zou u kunnen omschrijven als westers en dan met een Oosterse sfeer en vol met Arabische ingrediënten. De ingrediënten die gebruikt worden bij Amouage parfum zijn o.a. Agarhout, wierook, musk, roos en specerijen. In totaal bestaat de Amouage parfum zelfs uit 120 verschillende natuurlijke ingrediënten.

 

De Amouage flacon 

U treft Amouage parfum vrijwel altijd aan in de traditionele flacon, zoals ze al vanaf 1983 geproduceerd worden. Flacons met vrouwengeuren doen denken aan aan de vorm van het Paleis Ruwi Moskee in Muskat en de flacons met mannengeuren hebben een vorm van Khanjar, de traditionele dolk van Oman. De flacon van de Amouage parfum is vaak vervaardigd van verguld zilver of kristal. Deze flacons zijn om deze reden al een lust voor het oog om te zien. Zo'n flacon geeft u graag een mooie plaats in uw badkamer of slaapkamer. 

 

Amouage dames & heren parfum

De lijn van Amouage parfum heeft producten in haar assortiment voor zowel vrouwen als mannen. Als het gaat om de parfums voor vrouwen, dan kunt u kiezen uit de “Ambrée”, dit is een Oosterse geur, de “Chypre”, een fantasiegeur en de “Florale”, een bloemige geur. De heren kunnen bij dit parfummerk kiezen uit de “Ambrée”, de “Boisée” (houtig), “Cuir”(leer), “Fougère”(varen) en “Hesperidée”(citrus).

 

Ons assortiment Amouage

Naast de flacons met parfum, levert Amouage ook nog andere producten zoals shower en badgel, bodycrème, bodylotion en zeep. Sinds 2010 heeft Amouage, behalve parfum, ook een exclusieve Home Collectie ontwikkeld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor prachtige sfeerkaarsen voor in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Ook zijn er kaarsen verkrijgbaar met de geur van de luxe parfums van Amouage.