Bergman beauty producten

De Bergman Beauty Clinics is een bekende Nederlandse privékliniek voor huidbehandelingen en plastische/esthetische chirurgie. De specialisten hebben door middel van hun uitgebreide kennis een eigen productlijn ontwikkeld namelijk de Bergman beauty care. Het hoofdbestanddeel in de Bergman beauty care producten is Beta Glucan dat verwerkt is in de Bergman beauty care crèmes en is 100% van eigen bodem. Het bestanddeel Beta Glucan is aangevuld met andere hoogwaardige actieve ingrediënten. De crèmes worden gebruikt bij de voor- en nabehandelingen van cosmetische ingrepen, denk hierbij aan littekencrèmes en after-laser crèmes. De producten van Bergman beauty care leveren zulke goede resultaten dat de klanten de Bergman beauty care crèmes zelfs bij hun eigen schoonheidsspecialisten geïntroduceerd hebben.
 
 
Let op: de nieuwe producten van Bergman Beauty Care zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Parfas!

 
 
Bergman beauty producten


Bergman beauty care

Het assortiment van de Bergman beauty care producten bestaat uit vier aparte productlijnen: Body Care, Skin Care, Cleansing Care en Clinics@home.

Clinic at home

De Bergman beauty care productlijn Clinic@home bestaat uit producten die optimaal zijn voor de verzorging thuis na een cosmetische chirurgische ingreep. Maar de Bergman beauty care productlijn heeft ook producten ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging.
Het ingrediënt Beta Glucan dat gebruikt wordt in alle producten van de Bergman beauty care productlijn vertraagt het huidverouderingsproces, houdt het vochtgehalte van de huid op peil en ondersteunt het herstelproces van de huid.


Creed Parfum

De verschillende parfums van Creed zijn zeer exclusief en bestaan al sinds 1760. De parfums werden speciaal in opdracht ontworpen voor het Engelse Hof. Het merk Creed is altijd in de familie gebleven. Olivier Creed en Erwin Creed zijn de huidige parfumeurs en creëren de geuren vanuit Parijs. Vanaf 1970 maakte Olivier Creed voor het eerst ook geuren voor publiek buiten het Engelse Hof. 
De parfums van Creed bevatten de geuren van bloemen en vruchten en levende planten. Ze worden verpakt in eenvoudige flacons die een elegante uitstraling hebben.
 

Overige Creed producten

De overige producten van Creed zijn onderverdeeld in de categorieën: Lichaamsverzorging, Gezichtsverzorging en Lifestyle. Onder lichaamsverzorging vallen producten zoals: douchegel, zeep, doucheolie en deodorant.
De gezichtsverzorgingsproducten zijn vooral gericht op mannen. Er zijn verschillende After Shave, scheerschuim en After Shave Balsems te bestellen. En onder de Lifestyle producten kunt u verschillende soorten lederen toilettassen vinden.