De geschiedenis achter de parfum Teo Cabanel

De Cabanel Company is in 1893 in Algiers opgericht. De Doctor en Apotheker Teo Cabanel die dit bedrijf oprichtte, leverde van uit zijn eigen sinaasappelplantage de ingrediënten voor de parfumindustrie. Zo wordt de parfum Teo Cabanel gecreëerd. Het Teo Cabanel parfummerk blijkt een groot succes te zijn en daardoor vestigt Teo Cabanel zich in 1908 in Parijs. Daar wordt hij al gauw ontdekt door The Duchess of Windsor, die hem tot haar favoriete parfumeur maakt. Dat geeft hem grote bekendheid. De klanten waaraan Cabanel zijn luxe parfums aanbied bestaan naast grote bekendheden ook uit apothekers en farmaceutische bedrijven.
 
Let op: nieuwe producten van Teo Cabanel verkrijgbaar in de webshop van Parfas!
 

Teo Cabanel Parfum Kopen

Geurfamilies Teo Cabanel parfum

De Teo Cabanel parfum bevat 100% natuurlijke elementen, waardoor deze parfum originele geuren bevat die overeenkomen met de 'Franse parfum traditie. De geuren kun je onderverdelen in drie geurfamilies. Heerlijke geuren met een oosters, bloemig of citrus accent.
Neem de geur Alahine van Teo Cabanel, deze oosterse geur leidt u naar de mysterieuze geuren van luxe oriëntaalse paleizen. 
De geur Early Roses geeft juist een zachte bloemengeur weer en geeft u het gevoel dat u zich in een rozentuin waart.
Terwijl Meloe een frisse en fruitige, maar toch lichte geur is, vernoemd naar de vrouw van Teo Cabanel. Haar naam was 'Méloé.'


De exclusieve Teo Cabanel parfum online kopen

De Teo Cabanel parfums kunt u kopen in diverse luxe flacons met een inhoud variërend van 9ml, 10ml, 50ml en 100ml. 
Wilt u uw favoriete geur ook mee kunnen nemen in uw handtas, dan is daar speciaal de Roll-on voor ontwikkeld, klein en gemakkelijk. U hoeft dus eigenlijk nooit zonder te zitten. 
Gelukkig is deze parfum er niet alleen voor vrouwen, er is ook een geur voor mannen gecreëerd. Dus mannen als u opzoek bent naar een exclusieve en luxe geur, koop dan de Teo Cabanel parfum Barkhane. Dit is een oosterse, mysterieuze, rijke en warme geur, die zijn naam te danken heeft aan de door de woestijnwind ontstane glooiende en geribbelde zandvlaktes. 
Al deze parfums met hun unieke geuren zijn gemakkelijk online te bestellen. Wilt u ook zo'n exclusieve geur, schroom dan niet en neem een kijkje op onze website www.parfas.be