Eight & Bob | Nuit de megeve

Vanaf € 70,00
Eight & Bob

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Een branderige tabak geur, met een lichte toets van koffie. Maar er zitten ook frisse accenten in door de toegevoegde musk en citrus. Het is zeker geen alledaagse parfum, eerder een iets gewaagder geurtje voor een zelfzekere man en vrouw.
De parfum is geïnspireerd door een skivakantie in Megève. Albert Fouguet was uitgenodigd voor een pre-Christmas dinner in Megève. Hij had zo een fantastische tijd beleeft daar, dat hij besloot om een geur te creëren die hem hielp om deze geweldige reis nooit meer te vergeten. De berglucht, het hout dat brand in de openhaard,… wou hij allemaal in een aroma samenbrengen om een prachtige parfum neer te zetten. En zo is de nieuwe geur van Eight and Bob ontstaan: Nuit de Megève.

Top: grapefruit, citrus, kruidnagel
Heart: zwarte koffie, tonkabonen
Base: tabak, musk, vetiver

Wat Parfas vindt van Nuit de Megève: top parfum voor de wintermaanden! Zeer complex, door de toegevoegde tabak en koffie. Maar zo uniek!

Een stukje geschiedenis:

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob, zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben. Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera ontmoet Albert Fouquet een jonge Americaanse student op een soirée, die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar laterpresident van de United States of America ging worden. JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks". De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob". De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

De verschillende geuren van Eight&Bob kan u in Parfas verkrijgen.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. C30H_nuit_de_megeve
Merk Eight & Bob
Geurfamilie Ambrée (oosters)
Geslacht Unisex
Product type Eau de parfum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eight & Bob | Nuit de megeve
Uw waardering