Eight & Bob | Original deo spray

€ 35,00
Informeer mij wanneer dit product op voorraad is

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

De bijpassende deo spray!

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob,
zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben.

Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera, daar ontmoet Albert Fouquet een jonge Amerikaanse student op een soirée,
die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar later president van de United States of America ging worden.

JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks"

De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob".
De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

Pink pepper, cardamom, lemon
violet leaves, labdanum, dried wood
sandalwood, amber, vetiver
Meer informatie
Art.nr. 8436037790478
Merk Eight & Bob
Inhoud 75 ml
Textuur Spray
Product type Deodorant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eight & Bob | Original deo spray
Uw waardering