Welkom bij parfumerie Parfas voor alle exclusieve merken!

Original perfume EIght & Bob in book

Original perfume EIght & Bob in book
€ 160,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Eight & Bob
Beschrijving

Details

Albert Fouquet uit Parijs is de creator van Eight&Bob,
zijn passie was om uitzonderlijke parfums te ontwikkelen voor zijn eigen gebruik. Al snel geraakte zijn naam bekend bij de French society en wilde ze een fles van Fouquet's exclusieve parfums hebben.

Eight&Bob is ontstaan in 1937 aan de Franse riviera, daar ontmoet Albert Fouquet een jonge Amerikaanse student op een soirée,
die zijn zomer vakantie door bracht in Europa. Deze student was John F. Kennedy, die een paar jaar later president van de United States of America ging worden.

JFK was verkocht aan de geur die Albert Fouquet droeg, waarop Albert hem de volgende ochtend een fles als cadeau opstuurde van zijn parfum met een briefje: "In this bottle you will find a dose of the French glamour which your American symphaty lacks"

De geur kreeg de naam Eight&Bob nadat JFK alweer een aantal weken terug in Amerika was en een brief stuurde naar Albert en hem vroeg om "8 samples and one more for Bob".
De geur zit in een boek verstopt zodat de Nazis tijdens de tweede wereld oorlog de geuren van Frankrijk naar Amerika niet zouden onderscheppen.

Pink pepper, cardamom, lemon
violet leaves, labdanum, dried wood
sandalwood, amber, vetiver
Extra informatie

Extra informatie

Afwerking N/B
Extra Eau de Parfum
Doel N/B
Geurfamilie Boisée ( houtig), Hesperidée (citrus)
Huidtype N/B
Inhoud 100 ml
Zonnebescherming N/B
Bestemming Man
Textuur N/B
Merk Eight & Bob
Leeftijd N/B
Speciale prijs N/B
Beoordelen