Creed Aventus

per page

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Creed Aventus,

bijna alle parfum liefhebbers zullen de geur wel kennen of toch al zeker en vast de naam al eens hebben gehoord.
Creed Aventus is in 2010 op de markt gekomen en in 2020 is er een limited editie fles van Creed Aventus geweest voor het 10 jarig bestaan van de geur.

Bij ons in Parfas is dit al sinds 2010 onze best verkochte geur voor heren!! Doordat er zoveel vraag altijd is naar de verschillende batches hebben we besloten om de batches nu apart op onze Parfas site te zetten.
Wens je meer info over een specifieke batch van Creed Aventus?
Dan kan je het beste online zoeken naar de meningen van anderen op de vele parfum forums die er zijn.
Helaas hebben wij bij Parfas zelf niet van alle batches van Creed Aventus stalen en of testers, wij kunnen je er dus niet mee helpen onze mening te geven, anders zouden we dat uiteraard met alle plezier doen!
Je kan Creed Aventus gewoon online bestellen bij Parfas, maar je bent ook altijd van harte welkom in onze winkel Parfas in Brasschaat.
Je kan bij ons makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

The house of Creed is een authentiek parfum huis toegewijd aan het creëren van hoge kwaliteit parfums met verfijnde ingrediënten. De legende van het merk begint in 1760 toen een paar geparfumeerde leren handschoenen aan koning George III werd geleverd door een nieuw Londens kleermakersbedrijf. Opgericht door James Henry Creed in hetzelfde jaar als de toetreding van de jonge koning, creëert the House of Creed al meer dan 260 jaar luxegoederen voor een veeleisende klantenkring.

Wij van Parfas zijn dan ook heel blij dat wij onze klanten kennis kunnen laten maken met Creed.

Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat