Welkom bij parfumerie Parfas voor alle exclusieve merken!

Purifying Nail Bath Refill (25stuks)

Purifying Nail Bath Refill (25stuks)
€ 17,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Koh
Beschrijving

Details

Intensief reinigend
Dit bruisende bad reinigt de nagels grondig en herstelt het natuurlijke evenwicht. De warmte van het water en de oliën verzachten de nagelriemen voor een soepel en gezond resultaat.

Verzorgend en verzachtend 
Een mix van essentiële oliën en planten extracten, waaronder Paardenstaart, Zeewier, Smeerwortel en Tea Tree, dringt direct door in de nagelmatrix voor een intensief verzorgende werking. 

Stralende nagels
De toegevoegde Lemon olie versterkt de natuurlijke kleur van de nagels met als resultaat parelwitte nagelranden en een roze nagelbed. Verkleurde nagels worden stralend wit, na een kuur van twee weken. 

Harmonie en welzijn
De subtiele geur en het bruisende effect stimuleren het welzijn en roepen gevoelens van zuiverheid, kalmte en harmonie op.

Resultaat
Natuurlijk stralende nagels met gezonde, soepele nagelriemen. 

Gebruiksaanwijzing:
Vul een kom met warm water en voeg twee Purifying Nail Bath parels toe. Laat de handen gedurende 5 minuten ontspannen in de kom boven de parels. Waan u door het sprankelende effect in een oeroude warmtebron. 

Tip: Gebruik voor een optimale voeding van de nagel en nagelriemen vervolgens KOH Essential Nail Serum en Nourishing Cuticle Brush.
Extra informatie

Extra informatie

Afwerking N/B
Extra N/B
Doel N/B
Geurfamilie N/B
Huidtype N/B
Inhoud 25 stuks
Zonnebescherming N/B
Bestemming Unisex
Textuur N/B
Merk Koh
Leeftijd N/B
Speciale prijs N/B
Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Beoordeling Nail bath refill (25 stuks)
Zeer goed produkt. Prettig in gebruik en maakt de nagelranden daadwerkelijk witter. Eén keer per week gebruiken is voldoende voor een goed resultaat.
Levering
Product
Website
Review by Marie-José / (Geplaatst op 09-04-2018)