Australian Gold | SPF 10 premium coverage

€ 18,00

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Deze Australian Gold lotion SPF 10 smeert gemakkelijk uit en trekt snel in zonder te plakken! Gaat de huid goed beschermen en verzorgen.
Bevat onder andere: groene thee extracten, aloe vera, vitamine e, zonnebloemzaad extracten en tea tree olie.

Australian Gold is hét nummer 1 topmerk op het gebied van geavanceerde bruiningslotions voor onder de zonnebank en de buiten zon. Trendsetter met innovatieve formules waarbij een snelle en natuurlijke bruining en een excellente huidverzorging centraal staan. Veilig en verantwoord zonnen en mooi bruin worden met de hoogwaardige Australian Gold lotions!

Alle Australian Gold zonnebrandcremes, met of zonder bronzer, zijn zeer water resistant. Wel adviseren wij altijd om na het zwemmen jezelf opnieuw in te smeren om zo je huid optimaal te beschermen. Minimaal om de 2 uur smeren met iedere keer een ruime hoeveelheid (ongeveer 35 ml) en tijdig de zon mijden. Ook goed het advies opvolgen en de zonkracht in de gaten houden.

In Parfas kunt u ook terecht voor verschillende soorten lotions van Australian Gold voor onder de zonnebank. Kijk zeker eens naar onze andere producten van Australian Gold!

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. 0054402710456
Merk Australian Gold
Inhoud 177 ml
Textuur Lotion
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Australian Gold | SPF 10 premium coverage
Uw waardering