Gezichtsverzorging

per page

1 - 8 of 152 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 - 8 of 152 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Parfas kan u terecht voor een ruime keuze aan gezichtsverzorging producten. Parfas werkt met 3 gezichtsverzorgings merken samen. Guinot, Bergman Beauty Care en Evidens De Beauté. Al deze gezichtsverzorgings producten zijn één voor één toppers. Ze hebben elks hun eigen kwaliteiten.  

U gezichtsverzorging Guinot in Parfas: Guinot is een Franse merk. Heeft als uitgangspunt dat u een optimale verzorging van uw huid bereikt door behandelingen in de schoonheidssalon, thuis te ondersteunen met producten van hetzelfde merk. Guinot biedt huidverzorging van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze serie is zeer uitgebreid en omvat ook lichaamsproducten, complete lijn zonneproducten. Guinot volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en profiteert daarnaast van de praktijkervaring van een wereldwijd netwerk van goede opgeleide schoonheidsspecialisten.

U gezichtsverzorging Bergman Beauty Care in Parfas: Begman Beauty Care heeft als doel een optimale huidconditie te bereiken. Bergman Beauty Care is het enige merk dat het hoogstaand kwalitatief ingrediënt beta glucan in zijn producten gebruikt, aanvullend met andere hoogwaardige ingrediënten. Beta glucan staat bekend om zijn herstellende eigenschappen. Helpt om het verouderingsproces te vertragen en om het vochtgehalte te behouden.

U gezichtsverzorging Evidens De Beauté in Parfas: Evidens De Beauté, de perfecte alliantie tussen Japanse cosmetica en Franse elegantie, is het compleetste anti-aging programma, gemaakt voor vrouwen die de hoogste eisen stellen. Langs de ene kant heb je Frankrijk, een authentieke bron van inspiratie: L’Eau de la Foux, bronwater geselecteerd om zijn verbazingwekkende eigenschappen. Langs de andere kant Japan, het geheim van technische uitmuntendheid: Professor Ishibashi & het QaI Complex, s’werelds best bewaarde geheim.

Gezichtsverzorging koop je bij Parfas.be