Blush

per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Cosmetica kopen zoals blush | make up? Bij Parfas.be helpen we je graag verder met het vinden van de juiste make up.


In blush is er veel verschil! Wij bij Parfas.be werken voornamelijk met het merk Youngblood, een Amerikaans merk dat ook zeer geschikt is voor de meest gevoelige huidjes! Een blush kan je met de handen aanbrengen of met een daarvoor speciaal geschikt penseel. De penselen van Youngblood zijn zeer kwalitatief en als u ze goed verzorgt gaan ze zeer lang mee.

Gebruikt u liever een blush in compacte crème, of liever een compacte poeder of toch liever een losse blush poeder?
Bij Parfas.be hebben we alles en in zeer veel verschillende kleuren zodat er voor ieder huidtype en huidskleur een goede make up is.

De "Pressed mineral blush" deze blush wordt aangebracht met het aanbevolen penseel. U kunt deze blush gebruiken over een foundation maar ook gewoon los wanneer u verder geen make up gebruikt.

De "Crushed mineral blush" deze blush wordt aangebracht met het aanbevolen penseel.
Geeft een natuurlijke en frisse gloed aan wangen en jukbeenderen. Hoog gepigmenteerde mineralen zorgen voor een dekkend resultaat en een natuurlijk ogende blos. Het speciaal ontworpen zeefje maakt het aanbrengen gemakkelijk en nauwkeurig.

De " Luminous crème blush" kunt u het handigste met de vingers aanbrengen. Deze blush geeft de wangen niet alleen een kleurtje maar gaat ook een glans geven!

In onze winkel Parfas in Brasschaat, helpen we u graag verder met het vinden van de perfecte make up! Als u van te voren een afspraak maakt dan plannen we geruime tijd in om bij u een mooi make up aan te brengen!

Tel. +3232976616