Foundation

per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Cosmetica kopen zoals make up? Bij Parfas.be helpen we je graag verder met het vinden van de juiste make up.

In foundations is er zeer veel verschil! Wij bij Parfas.be werken voornamelijk met het merk Youngblood, een Amerikaans merk dat ook zeer geschikt is voor de meest gevoelige huidjes! Een foundation kan je met de handen aanbrengen of met een daarvoor speciaal geschikt penseel. De penselen van Youngblood zijn zeer kwalitatief en als u ze goed verzorgt gaan ze zeer lang mee.

Gebruikt u liever een vloeibare make up, of liever een compacte crème make up?

Bij Parfas.be hebben we alles en in zeer veel verschillende kleuren zodat er voor ieder huidtype en huidskleur een goede make up is.

De "Mineral radiance crème powder foundation" is een 2 in 1 crème en poeder make up. Het geeft een glanzende en toch poederachtige finish en gaat ook nog eens anti-age werken! Deze make up gaat u een goede dekking geven.

De "Liquid mineral foundation" is een vloeibare make up met als basisingrediënten diepzee water en extracten met vochtherstellende en anti-age eigenschappen. Deze make up geeft een natuurlijk tot dekkend resultaat.

De "Mineral radiance moisture tint" is een make up die een zeer lichte dekking geeft en ook tegelijk hydraterend gaat werken.