Poeder

per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Cosmetica kopen zoals poeder make up? Bij Parfas.be helpen we je graag verder met het vinden van de juiste make up.

In poeders is er zeer veel verschil! Wij bij Parfas.be werken voornamelijk met het merk Youngblood, een Amerikaans merk dat ook zeer geschikt is voor de meest gevoelige huidjes! Een poeder kan je met een spons aanbrengen of met een daarvoor speciaal geschikt penseel. De penselen van Youngblood zijn zeer kwalitatief en als u ze goed verzorgt gaan ze zeer lang mee.

Gebruikt u liever een compacte poeder make up of toch liever een losse poeder als make up? Bij Parfas.be hebben we alles en in zeer veel verschillende kleuren zodat er voor ieder huidtype en huidskleur een goede make up is.

De "loose mineral foundation" is een losse minerale poeder. Het resultaat is een natuurlijke en egale teint, met de mogelijkheid een lichte tot volledige dekking te creëren zonder glitter of glans.

De "Pressed mineral foundation" is een compacte poeder make up die in een handig doosje zit met een sponsje.
Handig om in de handtas mee te nemen om overdag de make up nog wat bij te werken. De poeder bevat zowel mineralen als rijstpoeder en geeft een dekkend resultaat.

Een kleur kiezen is altijd makkelijker als u langs komt zodat we u hiermee verder kunnen helpen met het kiezen van de perfecte kleur voor uw huid! In Parfas brengen we ook een volledige make up aan na afspraak, zo hebben we alle tijd voor u! Tel. +3232976616