Lippen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Make up voor de lippen zoals lippenstift, lip gloss, lip potlood of andere cosmetica koop je bij Parfas.be

Bij Parfas.be verkopen we make up van het Amerikaanse merk Youngblood dat gespecialiseerd is in minerale make up zelfs voor de meest gevoelige huidjes!

Als je een volledige make up aanbrengt dat start je eerst met je primer, concealer en foundation.
Wil je enkel make up op de lippen aanbrengen? dat kan natuurlijk ook!

Voor de make up voor de lippen bieden we het volgende aan:
De "Lip crayon color crays" deze matte lipstick potloden bestaan in 7 intense kleuren. Deze long lasting crayons hebben een crème-achtige structuur en met een matte finish. De potloden zijn verrijkt met echt diamant poeder, waardoor een prachtig kleurresultaat wordt bereikt. Door vitamine E en andere hydraterende bestanddelen hebben de potloden een verzachtende werking. Gemakkelijk aan te brengen door de vorm, en een urenlang prachtig uitziend resultaat!

De "Lip liner pencil" is een zacht lip potlood met natuurlijke oliën, die een vloeiende en gemakkelijke toepassing garandeert. Gebruik een lip potlood voor u de lippenstift of lip gloss aan brengt.

De "lipstick" de zijdezachte lippenstiften bevatten een lanoline vrije formule, die bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke oliën, mineralen en candelilla was.

De "Lip gloss" bevat was en vitaminen die de lippen beschermen en de vochtbalans herstellen. Daarnaast beschikt de Lip Gloss over een olie die een fantastische glans geeft. De houdbare formule zorgt ervoor dat de gloss niet plakt of uitloopt.

Make up online kopen doe je bij Parfas.be
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat, maak gerust een afspraak met ons zodat we de perfect make up aan kunnen brengen.