Koh | Anti-Age Base Coat

Speciale prijs € 16,80 Normale prijs € 21,00
Koh

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Naarmate de nagel ouder wordt, komen klachten over groeven, ribbels, verkleuringen en vlekken vaker voor. Het nadelige effect van deze verschijnselen komt vooral tot uiting bij het aanbrengen van een decoratieve lak.

Volmaakt nageloppervlakte
De volle formule vult diepe ribbels &  imperfecties op met een satijnen laag. De harde onderlaag zorgt voor een moeiteloze toepassing van de nagellak en een betere hechting, voor een langdurig resultaat.

Camoufleert en beschermt tegen nagelverkleuring
Anti Aging Base Coat is door de samenstelling van uitermate fijne mineralendeeltjes een unieke coating om nagelverkleuring te voorkomen. Reeds bestaande pigmentvlekjes en ontsierende nagelverkleuringen verdwijnen onder de natuurlijke, dekkende finish van de Anti Aging Base Coat. De rijke formule geeft de nagel een frisse uitstraling en een satijnen gloed. 

Hydrateert en herstelt de nagel
De Anti Aging Base Coat heeft niet alleen een vullende en camouflerende werking, de voedende basislak gaat verouderingsverschijnselen ook actief tegen! Door de doeltreffende werking van toegevoegde Vitamine E wordt het vochtgehalte in de nagelplaat hersteld, zodat de nagel haar soepele karakter hervindt. De gepatenteerde formule bevat daarnaast Groene Thee extracten dat een anti oxiderende werking heeft op de schadelijke invloeden van vrije radicalen. In een complementaire werking met een hoge concentratie voedende mineralen, verminderen deze extracten de vorming van nagelgroeven van binnenuit.

Gebruiksaanwijzing:
Breng 1 laag aan en laat deze 2 minuten drogen. Vervolgens brengt u de kleurlak of uw French Manicure aan. In de kleurlakken van KOH is de Top Coat verenigd, voor een snelle toepassing en een langdurig resultaat. De basislak droogt op tot een prachtige glans, welke gele nagels verbergt. Hierdoor is de Anti Aging Base Coat tevens als losse decoratieve lak te gebruiken.

Tip:
1. Breng de Anti Aging Base Coat aan vóór het gebruik van gekleurde nagellak.
Meer informatie
Art.nr. 8711661222329
Merk Koh
Inhoud 10 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koh | Anti-Age Base Coat
Uw waardering