Koh | Koh Natural, Glossy Nail Buffer Set

€ 22,00
Koh

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Voor het creëren van mooie, egale nagels met een schitterende natuurlijke glans!

Glanzende, egale en gezonde nagels
Binnen drie stappen worden ribbels en oneffenheden van de nagelplaat verwijderd en op een gemakkelijke wijze een prachtige duurzame glans gecreëerd. 

Optimale bescherming
Door het egaliseren van de nagelplaat wordt de nagel optimaal beschermd tegen water, scheuren en breken. Een maandelijkse behandeling houdt de nagels in topvorm, waardoor tevens het groeiproces wordt bespoedigd. 

Langdurig plezier
De vijlen zijn aan beide zijden bruikbaar en hebben door hun riante afmeting een extra groot vijloppervlak, waardoor langdurig gebruiksplezier wordt gegarandeerd. Tevens liggen de vijlen uitstekend in de hand, waardoor het gebruiksplezier wordt verhoogd. 

Resultaat
Gladde, egale nagels met een duurzame glans voor een “glossy look”. 

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: Equalize, deze zachte vijl verwijdert oneffenheden van het nageloppervlak. Plaats de vijl dwars op de nagelplaat en vijl zacht beide kanten op, tot de nagel egaal en glad is.
Gebruiksfrequentie: 1 x per maand.

Stap 2: Clean, met deze vijl wordt de nagel schoon en glad gemaakt. Plaats de vijl dwars op de nagelplaat en vijl met een draaiende beweging over de gehele nagel, tot al het vijlsel weg is. 
Gebruiksfrequentie: 1 x per maand.

Stap 3: Beautify, deze vijl creëert een duurzame, glossy glans. Beweeg de vijl over de gehele nagel tot deze gaat glanzen.
Gebruiksfrequentie: 1 x per week. 

Tip: Breng voor een extra “glossy look” KOH Calcium Nail Whitener aan. 
Meer informatie
Art.nr. 8711661222138
Merk Koh
Inhoud 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koh | Koh Natural, Glossy Nail Buffer Set
Uw waardering