Koh | Long Lasting Base Coat

€ 23,00
Koh

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Niets is zo vervelend als vroegtijdige beschadigingen aan gemanicuurde nagels.

Sneldrogend
Long Lasting Base Coat is eenvoudig in gebruik door een snelle toepassing en korte droogtijd. Het zorgt voor een perfect gladde basis, waardoor de kleurlak zonder moeite in één keer op de nagels is aan te brengen.

Mooie finish
Long Lasting Base Coat zorgt niet alleen voor een duurzame fixatie, het intensiveert en maximaliseert tevens de impact van de kleurlak. De nanodeeltjes vormen een perfecte fundering die de optische kwaliteiten van de kleurlak het best tot zijn recht doen komen. 

Beschermt tegen nagelverkleuring
Bij het dragen van een kleurlak raden de experts van KOH aan om altijd een voldoende dekkende Base Coat te gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de kleurstoffen van de lak in de nagels dringt, wat een vergelend effect heeft. Long Lasting Base Coat is door de samenstelling van uitermate fijne nanodeeltjes een unieke coating om nagelverkleuring te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:
Long Lasting Base Coat is de eerste essentiële stap voor professioneel gemanicuurde nagels. Breng 1 laag aan en laat deze een minuut drogen. Vervolgens brengt u de kleurlak of uw French Manicure aan. 

Tip:
1. Breng de Long Lasting Base Coat aan vóór het gebruik van gekleurde nagellak.

Ehtyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Benzophenone-3, Alumina, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, CI 60725
Meer informatie
Art.nr. 8711661222336
Merk Koh
Inhoud 10 ml
Afwerking Naturel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koh | Long Lasting Base Coat
Uw waardering