Koh | Top Coat Bamboo

€ 23,00
Koh

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Niets is zo vervelend als vroegtijdige beschadigingen aan gemanicuurde nagels.

Duurzaam mooi gelakte nagels
Net als Bamboe kenmerkt Top Coat Bamboo zich door de unieke combinatie van hardheid en flexibiliteit.  Bij het stoten van de nagels buigt de sterke beschermlaag mee, waardoor de aangebrachte kleurlak niet beschadigt, breekt of bladdert. 

Maximale kleurintensiteit en glans
Top Coat Bamboo zorgt niet alleen voor een duurzame fixatie, het intensiveert en maximaliseert tevens de impact van de kleurlak. De glasheldere beschermlaag geeft een uitzonderlijke glans en versterkt de optische kwaliteiten van de nagellak, zodat elke kleur het best tot haar recht komt. Daarnaast kan eerder aangebrachte kleurlak worden opgefrist, door na een aantal dagen Top Coat Bamboo nogmaals aan te brengen. 

Perfecte, moeiteloze toepassing 
Top Coat Bamboo is op een gelijkmatige manier, zonder strepen, op de zojuist gekleurde nagels aan te brengen. In combinatie met een korte droogtijd zorgt dit ervoor dat de Top Coat erg prettig is in gebruik. 

Resultaat
5 dagen mooi gelakte nagels. 

Gebruiksaanwijzing:
Bij het dragen van een kleurlak raden de experts van KOH aan om altijd een Top Coat te gebruiken. 
Hiermee voorkom je vroegtijdige beschadigingen aan de lak. Vooral felle kleurlakken, met veel pigmenten, zijn gevoelig voor kleurvervaging, breken en bladderen. Breng 1 laag aan op de gelakte stofvrije nagel, en laat deze één minuut drogen. Top Coat Bamboo kan elke 2 dagen opnieuw aangebracht worden, om de kleur van de gelakte nagels op te frissen.

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Heptane, Acetyl Tributyl Citrate, N-Butyl Alcohol, Benzophenone-3, Helianthus Annuus Seed Oil, Sucrose Acetate Isobutyrate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Sulfuric Acid, Bambusa Vulgaris Extract, Tocopherol, CI 60725.
Meer informatie
Art.nr. 8711661222374
Merk Koh
Inhoud 10 ml
Afwerking Naturel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koh | Top Coat Bamboo
Uw waardering