Best verkocht

per page

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Best verkocht product in Parfas

In Parfas vindt u voornamelijk niche merken. Parfas heeft een grote keuze aan niche parfums. De meeste niche parfums zijn complexer van aard dan ‘commerciële’ parfums. Complexer betekent eigenlijk dat er meer ingrediënten en pure geurnoten inzitten, waardoor de composities spannender worden. 

Ons best verkocht niche merk is ongetwijfeld Creed. Creed is al jaren zeer geliefd, voornamelijk bij de mannen. Aventus Creed is het best verkocht in Parfas. Waarom is Aventus Creed het best verkocht? Dit parfum werd in 2010 gelanceerd en is sindsdien zeer populair geworden. Die populariteit komt door de zeer mooie fles en verpakking maar ook aan de unieke samenstelling van extracten. De best verkochte parfum Aventus blijft enorm lang op de huid waardoor je echt een hele dag kan genieten van je parfum.

De opening van deze parfum is direct enorm fris. Maar de echte reden waarom deze geur zo geliefd is komt een poosje later opduiken. Een prachtige geur van zwaar en bijna rokerig berkenhout laat zichzelf zien. Deze gaat prachtig gepaard met de frisse opening en zorgt voor een geur die zowel fris als zwaar en mannelijk is. Dat maakt van de Aventus het best verkocht product.

Maar ook door de geschiedenis die Creed parfum met zich mee draagt. Creed heeft exclusieve parfums die al sinds 1760 bestaan. Het is toen opgericht in Londen.  Creed leverde aan het Engelse Hof geparfumeerde lederen handschoenen. Creed is altijd in dezelfde familie gebleven. Olivier Creed en zijn zoon Erwin Creed zijn nu de twee parfumeurs. Erwin is al de zevende generatie. In 1970 maakt Olivier de geuren voor de 1ste keer ter beschikking voor het publiek. Daarvoor werden enkel in opdracht geuren ontwikkeld. Vb. voor koniging Victoria, Winston Churchill, Prins Rainier van Monaco. 

Wij van Parfas zijn ook fan van Creed Aventus best verkocht product uit onze winkel.