Mascara

per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Make up voor de ogen zoals mascara of andere cosmetica koop je bij Parfas.be

Bij Parfas.be verkopen we make up van het Amerikaanse merk Youngblood dat gespecialiseerd is in minerale make up zelfs voor de meest gevoelige huidjes! Paulines is de eigenares van Youngblood, haar droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgende behandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen schoonheidsfoutjes kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgend product.

In make up voor de ogen hebben we veel keuze zoals oogschaduw, oogpotloden, eyeliners, wenkbrauwpotloden, wenkbrauw poeders, wenkbrauw wax en natuurlijk mascara's.

Als je een volledige make up aanbrengt dat start je eerst met je primer, concealer en foundation.
Wil je enkel make up op de ogen aanbrengen? dat kan natuurlijk ook!

De Mineral lengthening Mascara van Youngblood is een volume mascara die elke wimper haar perfect definieert en de wimpers optisch verlengt, van aanzet tot punt. We hebben de mascara in het zwart en in het bruin. De mascara is zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen!

Make up online kopen doe je bij Parfas.be
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Brasschaat, maak gerust een afspraak met ons zodat we de perfect make up aan kunnen brengen.