Mannen

per page

1 - 16 of 392 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 - 16 of 392 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wij van Parfas merken door de jaren heen dat steeds meer mannen enorm veel belang hechten aan hun lichaam en huid.

Maar dat niet alleen ook gaan mannen op zoek naar exclusieve producten van zeer goede kwaliteit. 
Ze vinden het belangrijk om zich te onderscheiden van andere zodat ze niet de doorsnee commerciële producten in hun kast hebben staan. 
Online is het aanbod voor mannenverzorgingsproducten dan ook sterk toegenomen.
In Parfas vindt u parfums, scheerproducten en verzorgingsproducten voor mannen.

We beschikken over een zeer groot aanbod exclusieve parfummerken voor mannen. Creed, Amouage, Parfums de Marly, Clive Christian, Acqua di Parma, Goldfield & Banks, Eight & Bob en Nishane hebben zowel parfums voor vrouwen en mannen in hun gamma. Vele merken hebben ook unisex parfums, vaak zijn dit neutrale geuren die zowel voor dames als heren geschikt zijn. Aventus van Creed is de nummer 1 best verkochte parfum in Parfas. Een echte topper voor de mannen!  Vader en zoon hebben deze geur gecreëerd, ze hebben zich geïnspireerd door de kracht, visie en het succes van Napoleon. Op het flesje vindt u dan ook een paard en ruiter terug. Clive Christian, heeft dan weer vaak voor man en vrouw de bijpassende geuren wat een echte bom geeft samen! Eight & Bob en Goldfield and banks hebben vooral mannengeuren in hun gamma. Dit zijn niet zomaar parfums zoals vele parfummerken dragen ze een rijke geschiedenis met zich mee. 

 

Als voorbeeld vertellen we je graag iets meer over Eight & Bob. Dit is een merk waar we in Parfas ontdekken dat mannen altijd zeer gefascineerd luisteren naar de achtergrond en verhaal rond Eight & Bob. Albert Fouquet, de zoon van een Parijse aristocraat, maakte deel uit van de Franse elite samenleving in het begin van de twintigste eeuw en was een parfum kenner. Fouquet creëerde en perfectioneerde verschillende geuren voor persoonlijk gebruik. In 1937 kwam hij aan de Franse Riviera een jonge Amerikaanse student tegen: John F.Kennedy. Albert gaf een sample van zijn geur af met de tekst: "In deze fles, vindt u het vleugje Franse glamour dat uw Amerikaanse persoonlijkheid ontbreekt.". Later stuurde Albert op verzoek van John F.K een doos in de vorm van een boek met acht samples op en een sample voor BOB. Bob was John F.K zijn broer. Het boek waar het parfum is zat versierde hij  met hetzelfde patroon als het overhemd dat JFK droeg tijdens hun eerste ontmoeting. Hij labelde de flessen en dozen naar aanleiding van het verzoek van JFK: "EIGHT&BOB".

Clive Christian Perfume is een toonaangevend onafhankelijk Brits parfumhuis met een visie om 's werelds beste parfums te creëren. De voorganger van het merk, de Crown Perfumery Company, opgericht in 1872, is het enige huis dat ooit toestemming heeft gekregen om de kroon van koningin Victoria op zijn flessen te gebruiken. Een afbeelding die tot op de dag van vandaag elke fles Clive Christian-parfum definieert. Met een ongelooflijk aantal ingrediënten in 1 parfum, zijn de parfums ongelooflijk complex en ooooo zo waardevol.

 

Bent u op zoek naar exclusieve parfums, scheerproducten en verzorgingsproducten voor mannen vindt u zowel in onze winkel als online op www.parfas.be. Parfas is de ideale exclusieve parfumerie die het waard is om een bezoekje te brengen!  Mannen laten zich onderdompelen in een wereld van heerlijke exclusieve merken met een rijke geschiedenis.