Nagelverzorging

Pagina
per page

1 - 16 of 23 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 23 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor de nagelverzorging werken wij uitsluitend met het merk KOH.
KOH is geïnspireerd door de ongelofelijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen.
Veel mensen daardoor dat dit een Japans merk is MAAR het is een Nederlands merk.

Hoe verzorgt u de nagels en de handen thuis het beste?


1. Reinig je nagels met de Purifying Polish Remover met een watje. Dit is een aceton vrije nagellakremover, reinigt en ontvet de nagels op een zachte wijze.

2.Reinig je handen met de hand peeling, hierdoor verwijder je dode huidcellen en kunnen alle andere producten hierna beter hun werk doen.

3. Vijl je nagels in vorm met de Crystal Nail File (glazen vijl).
Een keer per maand gebruikt u de Natural Glossy Buffer Set. Dat gaat de nagels polijsten en geeft een uitzonderlijke mooie glans aan de nagels.

4. Breng de Purifying Cuticle Respone aan met het kwastje. Deze zijdezachte gel weekt de nagelriemen waardoor u met de Gentle Cuticle Stick of met de Nail Pusher and Cleaning Stick de nagelriemen zo los heeft.

5. Gaat u voor een natuurlijke look? Breng dan de Calcium Nail Whitener aan. Deze voedende lak intensiveert de natuurlijke kleur van de nagel. Het toegevoegde calcium zorgt voor versteviging en flexibiliteit.

6. Of breng een mooi kleurtje aan! Gebruik nadien de Top coat om de nagellak langer mooi te houden.I

7. Breng één van de KOH handcrèmes aan om uw handen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Essential Hand Nourisher is bijvoorbeeld een romige, luchtige crème die vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Indien u al een rijpere huid heeft kunt u de Unique Lifting Formula gebruiken. Hiermee laat u uw handen en armen, binnen enkele weken, een verstevigende metamorfose ondergaan.