Gezichtsverzorging

per page

1 - 8 of 81 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 - 8 of 81 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezichtsverzorging mannen bij Parfas

Veel mannen nemen 's morgens genoegen met een plons koud water in hun gezicht om wakker te worden. Maar is dat voldoende? Hebben mannen gezichtsverzorging nodig? Het antwoord is heel duidelijk: JA! Ook een mannenhuid wordt dagelijks blootgesteld aan omgevingsfactoren zoals vuil, kou en zon. Vooral in het gezicht kunnen deze externe invloeden leiden tot een droge gezichtshuid, zonnebrand en zelfs tot onzuiverheden.

Op zoek naar gezichtsverzoring bij mannen? Parfas heeft een groot gamma gezichtsverzorging producten. Guinot en Evidens de Beautè kunnen allemaal gebruikt worden als gezichtsverzorging voor mannen. Acqua Di Parma is Parfas zijn favoriet als het gaat over gezichtsverzorging bij mannen.

Acqua Di Parma heeft een zeer uitgebreidt gamma voor gezichtsverzorging bij mannen. Acqua Di Parma verdeeld Barbiere onder in 2 verschillende compartimenten.

 

Shaving and After shaving: alles wat je nodig hebt voor een goede scheerbeurt.

Grooming and Skincare: Essentieel bereik om te beschermen en verwennen voor een fantastisch uitziende huid.

Shaving: Je kan kiezen uit een shaving oil en shaving gel. De werking is hetzelfde enkel de textuur is anders. Mannen die houden van luxe en de traditionele manier van scheren daar heeft Acqua di Parma de Soft Shaving creme for brush.

Grooming: Acqua di Parma verwend mannen met een baard! Door de “beard wash, beard serum en beard styling cream”is de baard helemaal top!

Skincare: Zeker deze gezichtsverzorging producten proberen! Ze zijn geweldig!!! De scrub, masker, gezichtscrème en oogcrème zijn onmisbaar in je badkamer. Zo bekom je de perfecte gezichtsverzorging.

 

Al deze mannen producten te verkrijgen bij Parfas. Advies nodig? Wij van Parfas helpen u graag verder! Ons Parfas team staat voor u klaar!