Gezichtsverzorging

1 - 8 of 107 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

1 - 8 of 107 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

Meer over

Gezichtsverzorging

Je zou denken dat mannen nog steeds niet klaar zijn om bezig te zijn met gezichtsverzorging.

Maar niets is minder waar, mannen gebruiken tegenwoordig meer huidverzorgingsproducten dan ooit ten voren. Mannen willen dat hun huid er gezond uitziet en aanvoelt.

 

Mannen merken vanaf ongeveer hun dertigste dat de huid zichtbaar begint te verouderen. Door verlies van collageen, elastine en vetweefsel, wordt de huid slapper en minder veerkrachtig. Kortom, er ontstaan rimpels, groeven en de huid wordt droger en dunner. Doordat testosteron de talgproductie verhoogt, hebben mannen vaak een vettere huid dan vrouwen. Een mannenhuid is zelfs ongeveer 20% dikker en vetter dan die van de vrouw. Dit wil niet zeggen dat de huid ongevoeliger is voor zon, veel roken en alcohol. Bij mannen zijn dit net zulke boosdoeners voor de huid als bij vrouwen. De UVA-stralen van de zon gaan eenvoudig door de buitenste huidlaag naar de lederhuid. Daar vernietigen ze het collageen dat voor stevigheid zorgt. Ook beschadigt de zon de elastische vezels die de rekbaarheid van je huid garanderen. Hierdoor krijg je rimpels en verzakkingen in de huid.

 

Ook al is de mannenhuid dikker dan die van de vrouw, de meeste huidverzorgingsproducten in Parfas zijn voor zowel vrouwen als mannen bijna hetzelfde. Mannen kiezen voor een neutrale geur, niet teveel aromatische ingrediënten. Ze houden van makkelijk, van niet te veel gedoe en alles binnen handbereik. Daarom kiezen ze vaak enkel voor een reinigingsproduct en een hydraterende crème. Bij Parfas merken we dat Bergman Beauty Care huidverzorgingsproducten heel erg in trek zijn bij de mannen. Deze huidverzorgingsproducten zijn zeer clean en neutraal van geur. Sommige producten zitten in een handige fles met pompje dus ideaal voor in de douche te gebruiken.