Lippotlood

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lippotlood kopen doe je bij parfas.be


Bent u op zoek naar een goed lippotlood? Dan bent u bij Parfas op het juiste adres! We hebben diverse kleuren zodat er altijd voor iedereen de gepaste kleur is.

Een lippotlood wordt gezien als een basisproduct voor de lippen. Met een lippotlood kan men contouren aanbrengen en de kleur van de lippenstift accentueren. Als u het lippotlood enkel op de buitenste lijn van de lippen aanbrengt dan gaat u de lippen accentueren . Indien u de lippen groter wil doen laten lijken dan brengt u best eerst een foundation aan over de gehele lippen en dan kan u een lip lijn zetten buiten uw eigen natuurlijke lip lijn, gecombineerd met lippenstift of lip gloss geeft dat mooie en volle lippen.

De lippotloden van het merk Face Stockholm zijn zeer zacht om te gebruiken op de lippen en tekenen gemakkelijk. Dat komt door de natuurlijke oliën die in het potlood zitten!

Natuurlijk kan u ook met een lipliner werken om de lippen net iets meer te accentueren en om een lip gloss of lippenstift goed te laten zitten op de lippen. Als u een lip gloss een tintje donkerder wil maken dan kan dat natuurlijk ook door de lippen eerst volledig met een donkerder lippotlood in te kleuren! Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden om een lippotlood te gebruiken, alleen of in combinatie!

Kom je liever eens tot bij ons in de winkel om alle kleuren te zien en uit te proberen? Dan ben je van harte welkom in
Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat, België.
Voor meer informatie of voor een make-up afspraak kunt u ons bereiken op +3232976616