Haar producten

1 - 8 of 14 producten

Pagina
per page
Van hoog naar laag sorteren

1 - 8 of 14 producten

Pagina
per page
Van hoog naar laag sorteren

Meer over

Haar producten

Om uw haren te verzorgen hebben we een kleine selectie van Tigi bed head en de Perry pear shampoo van Noble Isle, deze laatste is op natuurlijke basis en zonder parabenen.
Een shampoo die goed reinigt, verzorgt en dan ook nog eens lekker ruikt?! Dat kan met de shampoo en conditioner van Tigi Bed head. Hoe vaak wast u uw haren? Voor mannen is dat vaak elke dag, tenminste als ze veel gel in hun haar gebruiken.

Van elke shampoo hebben we meestal ook de conditioner op voorraad. Wij bieden verder geen haarsprays etc. aan.

In Guinot verkopen wij ook een olie “mirific” die zowel voor het lichaam als voor de haren kan worden gebruikt om ze te voeden en te beschermen, deze olie ruikt heerlijk! De grote fles is met een spray erop, de kleine flesjes hebben we met een glinster erin, deze zijn zonder spray.

Haarproducten, badproducten, doucheproducten en lichaamsverzorging online kopen doet u bij Parfas, uw online niche parfumerie.

Ook verzorgingsproducten voor mannen hebben wij een ruime keuze in van Guinot, Acqua di Parma, Bergman beauty care en Creed. Mannenverzorgingsproducten online bestellen, kan natuurlijk ook! Maar als u graag meer informatie heeft of graag voor een gezichtsbehandeling bij ons langs komt, dan kunt u altijd een afspraak maken.

Komt u liever langs in onze winkel? Dan kunt u ons altijd een bezoekje brengen, we helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte geur die bij u past, Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat België.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10-18uur en op zaterdag van 9-13uur.