Merken

per page

1 - 16 of 662 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 - 16 of 662 producten

Van hoog naar laag sorteren

Parfas zijn verschillende niche merken

In onze parfumerie brasschaat Parfas en webshop Parfas verkopen we vooral ‘niche’ merken.

Niche parfums zijn vaak minder bekend dan massaproductie geuren/producten. Bij de niche merken wordt amper nagedacht over kostprijs, doelgroep en marketing. Dit wil niet zeggen dat het daarom altijd duurder is. De parfumeurs van niche merken vinden het vooral belangrijk om creatief te zijn en om te experimenteren met ingrediënten.  Parfumeurs trekken zich weinig aan van trends en ontwikkelen parfums die hen en hun klanten aanspreken. Niche merken zijn dus niet zomaar geuren die je overal kan kopen. In tegenstelling tot commerciële merken hebben niche merken vaak één parfumeur aan het hoofd van de organisatie die zijn eigen stijl en hart volgt. En dat vinden wij van Parfas zeer belangrijk. We willen jullie laten kennismaken met iets uniek en exclusief.

Onze Parfum merken: 

Acqua Di Parma

Amouage 

Clive Christian 

Creed 

Eight & Bob 

Goldfield & Banks 

Juliette Has a Gun 

Montale 

Nishane

Parfums de Marly

Daarnaast hebben we in Parfas ook nog een selectie aan verzorginsmerken: Bergman, Evidens De Beauté en Guinot. Met deze merken werken we ook in ons instituut in Brasschaat voor onze verschillende Parfas gelaatsverzorgingen.

Face Stockholm en Youngblood zijn onze make up merken. En voor de nagel en handverzorging heeft Parfas Koh en Jessica. Tot slot onze merken voor de zonneproducten en bruin zonder zon: Yucee , Sun Bum en Mr & Mrs Tannie.

Kom langs in onze Parfas winkel en maak kennis met al onze niche merken.