Liquides Imaginaires

per page

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Liquides Imaginaires
 
Het merk Liquides Imaginaires werd geboren in 2012, toen de artistieke gevoeligheid van Philippe Di Méo de zakelijke flair van David Frossard ontmoet. Hun doel: een nieuwe relatie met Parfum bedenken, gebaseerd op de spirituele, mystieke, symbolische en emotionele deugden van geur. Contrasterend maar de perfecte combinatie, Philippe en David streven ernaar om de status van de parfumerie zoals die vandaag de dag wordt bedacht, uit te dagen.
 
De Liquides Imaginaires , dus bedacht door de twee oprichters maar ontwikkeld door professionele parfumeurs. Deze parfumeurs hebben de volledige vrijheid in materialen en ingrediënten. Vanuit de overtuiging dat parfum veel meer is dan een verleidingsmiddel, claimt het merk de primaire krachten van parfum om ze om te zetten in echte spirituele, culturele of religieuze ontdekkingen.
 
Liquides Imaginaires is geïnspireerd door centrale elementen van universeel cultureel erfgoed. Ze geven Liquides Imaginaires een eigentijdse kijk op oersymbolen, figuren of historische gebeurtenissen die aanwezig zijn in het collectieve onderbewustzijn. Deze parfums zijn een eeuwige rondreis naar de grondleggende mythen van de mensheid. De geuren keren terug naar de oorsprong. Het is een perfecte balans tussen traditie en moderniteit.
 
Liquides Imaginaires is een ervaring die begint bij de fles zelf die een ode lijkt aan de vuurpot voor wierook tot de verzegeling van de flessen die doet denken aan een talisman en dat is een grafisch symbool gemaakt door twee letters in de vorm van een sleutel gebonden en dat opent de deuren van werelden op de grens tussen echt en spiritueel. De sleutel beschermt maar kan ook toegang en vrijheid geven en leidt tot een transitie naar het bestaan ​​en vraagt ​​om een ​​transformatie.
 
Liquides Imaginaires heeft een zeer uiteenlopend gamma te koop bij Parfas.