Bad & lichaam

1 - 8 of 262 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

1 - 8 of 262 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

Meer over

Bad & lichaam

Badproducten en doucheproducten, bij Parfas hebben we erg veel keuze! Heeft u graag de bijpassende douchegel van uw lievelingsgeur? Dat kan, Amouage, Creed en Acqua di Parma hebben van de meeste geuren bijpassende badproducten of doucheproducten. Maar ook voor na het douchen heeft Parfas een ruime keuze aan lichaamsverzorging.

Creed heeft naast zijn heerlijke geuren ook nog doucheproducten zoals; zeep en douchegel.
Maar ook voor lichaamsverzorging hebben ze heerlijke bodylotions en zelfs geparfumeerde body olies. Vroeger had Creed ook de deodorant sticks, deze bestaan helaas niet meer, daarvoor in de plaats kunnen we je de deodorant sticks van Acqua di Parma aanraden.
Amouage heeft net als Creed ook een heel gamma badproducten, doucheproducten, zeep en lichaamsverzorging. Acqua Di Parma volgt mee!

Bij Parfas werken we samen met het merk KOH, ideaal voor handverzorging en nagelverzorging! Met hun meest fameuze product: Calcium nail Whitener.

Om uw haren te verzorgen hebben we een kleine selectie van Tigi bed head en de Perry pear shampoo van Noble Isle, op natuurlijke basis en zonder parabenen.

Ook onder de zonnebank moet u zich beschermen. Maar dat mag NIET met een product dat u gebruikt voor buiten in de zon. De producten voor onder de zonnebank zijn speciaal en geven u vaak ook nog eens een extra kleur!

Zonneproducten voor buiten in de zon met een spf, bieden wij u ook graag aan bij Parfas.

Badproducten, doucheproducten en lichaamsverzorging online kopen doet u bij Parfas, uw online niche parfumerie.
Komt u liever langs in onze winkel? Dan kunt u ons altijd een bezoekje brengen, Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat België.